Kom i kontakt med oss

Maskinteknologsektionen grundades år 1969 och är såväl en av de äldsta som största sektionerna vid Linköpings Universitet.
Sektionen består av de tre civilingenjörsprogrammen Maskinteknik, Design- och Produktutveckling, Energi-Miljö-Management samt fyra fristående masterprogram.

Av de 200 studenter som varje år engagerar sig ideellt i sektionen finns en del som riktar sig mot näringslivet. Syftet är delvis att ge studenterna en inblick i livet efter studierna, men även för att företag ska få möta våra studenter.

Om ni vill ni få möjlighet att synas för samt träffa våra studenter är ni varmt välkomna att kontakta oss på någon av adresserna nedan.

Näringslivsutskottet, NärU

Maskinteknologsektionens näringslivsutskott är länken mellan näringslivet och studenterna. Utskottet arbetar med att föra studenterna närmare näringslivet, samt upprätthålla kontakten med näringslivet genom att arrangera olika evenemang med företag. Är ni intresserade av att inleda ett samarbete med maskinteknologsektionen kontakta näringslivsutskottet.

Caseutskottet, M-CASE

M-Case erbjuder företag möjligheten att få närmare kontakt med studenter genom att anordna case-event, där studenter och företaget möts för att lösa ett case kopplat till företagets verksamhet.

Yrkes- och arbetsmarknadsdagen, M-YRAN

M-YRAN är Maskinteknologsektionens egna yrkes- och arbetsmarknadsdag, med mål att ha en intim och personlig atmosfär. Alla företagen som deltar på M-YRAN erbjuds möjligheten att träffa engagerade maskinteknologstudenter och skapa nya kontakter inför framtiden. Utöver mässan på dagen ingår även ett mingelevent på kvällen samt möjlighet att hålla i och delta på flera event både innan och under mässdagen.

Tjejföreningen, EMMA

Genom samarbeten med EMMA riktar ni er till de kvinnliga sektionsmedlemmarna. EMMA anordnar näringslivsevent med företag, men syns även vid många andra tillställningar.

Festmaskineriet, FM

FM arrangerar fester för hela universitetet. I samband med FM:s evenemang finns flera möjligheter till exponering av ert företag för såväl maskinteknologstudenter som för hela universitetet.

MPiRE är ansvariga för mottagningen av de nya maskinteknologsstudenterna. Vid samarbete med MPiRE får företag främst möjlighet att synas bland nya studenter och faddrar i samband med mottagningsveckan.