Möt våra studenter

LUNCHFÖRELÄSNING

Ett tillfälle som lockar många studenter till att lyssna på ett föredrag under lunchtid (12.15-13.00).
Ni ges möjlighet att presentera företaget, traineeprogram, karriärmöjligheter eller något annat ämne som kan vara till intresse för våra studenter.

MÄSSDAGAR

M-YRAN erbjuder en unik chans att träffa engagerade maskinteknologstudenter och skapa nya kontakter för framtiden.
Utöver mässan på dagen ingår även ett mingelevent på kvällen, samt möjlighet att hålla i och delta på flera events både innan och under mässdagen.

CASE-EVENT

Eventet börjar med en företagspresentation; vilka ni är samt vad ni arbetar med. Därefter grupperas studenterna för lösa det case som tagits fram tillsammans med Maskinteknologsektionen och studenterna bjuds på middag, lunch eller fika. 

KVÄLLSEVENT

Ett kvällsevent ger ett mer personligt tillfälle att träffa våra studenter. Ofta bjuds studenterna på en middag i samband med en föreläsning och mingel.

STUDIEBESÖK

Studenterna ges möjlighet att besöka en utvald representationsplats, vilket såväl ger en bra inblick i företagets verksamhet som var man kan hamna efter examen.

ANNAT

Om ni har andra idéer på samarbeten som kan gynna både ert företag och våra studenter är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Annonsering på sektionen

Det finns många sätt för företag att marknadsföra sig hos våra studenter. Exempelvis kan företagets logga synas på sektionens ryggsäckar, i fotokatalogen eller på hemsidan.
Dessutom finns möjlighet att annonsera exjobb, traineeprogram mm. via Maskinteknologsektionens sociala medier, nyhetsbrev samt här på hemsidan.

Ni är varmt välkomna att kontakta naru@maskinteknologsektionen.se för mer information!