Pappa Svoréns MorotsbiffarRecept, Vegetariskt / Av felsk350 Pappa Svoréns Morotsbiffar Krispigt goda biffar. Serveras med couscous, bulgur, tsatsiki och färgladaste salladen. 30 minuter 7 ingredienser 4 portioner (8 biffar) Gör så här Sätt ugnen på 250°C.Skala morötterna. Riv morötter och halloumi grovt på ett rivjärn.Blanda morötter, halloumi, ägg, ströbröd, chiliflakes och svartpeppar i en skål. Smaka eventuellt av med salt.Forma till 8 biffar (för 8 st) med oljade händer och lägg på en bakpappersklädd plåt.Koka couscous eller bulgur enligt instruktion.Pensla med olja på båda sidor. Ställ in i mitten av ugnen 15–20 minuter, tills de får fin färg.Klart! Ingredienser 250 g morötter200g halloumi 2 ägg0.75 dl ströbröd1 tsk chiliflakessalt svartpepparolja