Företagsannons: Outby Ny grind för alpin skidåkning

Om Outby

Outby är ett av Sveriges mest innovativa bolag just nu. Företaget startade i april 2020 och har på kort tid vuxit till Sveriges största tjänst för spårkort inom längdskidåkning. Under 2021 kommer företaget att växa till en komplett tjänst för skidanläggningar.
Outby har kontor i Linköping men arbete sker även på distans. Du får arbeta tillsammans med erfarna ingenjörer som tycker om att utveckla både affärer och produkter. Vi brinner för skidåkning och friluftsliv och det är ett stort plus om du också gör det.
Det här sommarjobbet är inget “hitte-på”. Du kommer snabbt att bli en del i vårt team och utveckla produkter som kommer att användas på riktigt redan till vintern 2021.

Ny grind för alpin skidåkning

Vi söker dig som ska börja sista året på Civilingenjörsprogrammet Design och produktutveckling. 
På alpina anläggningar används inpasseringsgrindar för att verifiera att gästerna har köpt liftkort. Din uppgift är att vara med i utformningen av en ny grind för alpin skidåkning och mountainbike. Grinden kommer att vara lätt och flexibel för att passa till flera olika användningsområden. Du kommer att få stöttning från teamet och verka i en positiv och utvecklande atmosfär.
Sommarjobbet kommer att börja i en skiss och därefter gå via CAD- och konceptutveckling till mockup.
Ansökan ska vara inne senast den 10 maj. Maila ansökan till sommarjobb@outby.se