Ge läxhjälp som privatlärare på SmartStudies

Söker du som student på Maskinteknologsektion ett värdefullt extrajobb sidan av dina studier? Utbildningsorganisationerna SmartStudies läxhjälp och Allakando läxhjälp söker löpande efter studenter som vill ta sig an rollen som privatlärare och därmed göra betydelsefull skillnad för elever, samtidigt som de ger dig meriterande erfarenheter. 

Att ge läxhjälp innebär att du blir en förebil och mentor

SmartStudies är ett dotterbolag till Allakando som är sveriges största företag inom privatundervisning. Utbildningsorganisationerna har studiecoacher i hela Sverige, inom flera olika ämnesområden och på alla nivåer. 

Genom att ge läxhjälp som exempelvis mattelärare på SmartStudies får du en möjlighet att förändra unga människors liv samtidigt som jobbet ger dig värdefulla meriter för framtiden. Extrajobbet som studiecoach innebär mer än att bara att hjälpa elever med sina studier. Du är en mentor och en förebild som motiverar och stärker elevernas självförtroende för att de ska klara sina studier. 

Det krävs inga tidigare erfarenheter av privatundervisning,  det viktigaste är att du brinner för att utveckla och hjälpa andra människor!

Båda organisationerna utbildar och coachar dessutom alla sina studiecoacher så att de kan bli experter på att ge läxhjälp! 

Läxhjälp – en flexibel sidosyssla

Som privatlärare får du ett flexibelt extrajobb som är perfekt för dig som studerar på universitetsnivå då CSN:et kanske inte alltid räcker till. Att ge studiehjälp hos antingen SmartStudies eller Allakando innebär att du förväntas kunna jobba ungefär 4 timmar i veckan, vanligtvis är det upplagt på två 120-minuterspass. Du väljer helt på egen hand vilka ämnen och på vilka tider. Det innebär att du får en möjlighet att själv planera dina veckor vilket gör att du själv hinner med ditt eget plugg! 

Som lärare hos Allakando eller SmartStudies matchas du alltid ihop med en elev som passar dina ämnen och som bor nära dig. Utöver att ge läxhjälp hemma hos din elev kan du även ge läxhjälp online eller på valfri plats – du och din elev bestämmer upplägget! 

Just nu är det vanligt med att antingen ge läxhjälp i Göteborg eller med att ge läxhjälp i Malmö. Självklart kan du ge studiehjälp oavsett vart du bor i Sverige då organisationerna finns i hela landet! Om det är så att du som student på MTS kanske studerar på distans och inte bor i Linköping just nu är detta inga problem eftersom att möjligheten för att ge läxhjälp online finns! 

Unik språngbräda för din karriär

Tusentals elever som jobbat hos antingen SmartStudies eller Allakando har fått värdefulla meriter för framtiden. Extrajobbet ger dig unika färdigheter som får dig att sticka ut hos din framtida arbetsgivare. Rollen som studiecoach ger dig nyckelfärdigheter inom ledarskap, ansvarstagande och mentorskap – egenskaper som är högt efterfrågade på arbetsmarknaden!

Som exempelvis privat mattelärare som ger mattehjälp, får du en gedigen utbildning inom pedagogik. En egenskap som kan vara väldigt värdefullt för framtida arbetsintervjuer – men även i en mängd andra situationer. Som bevis på dina insatser som studiecoach får du alltid ett mer och mer utförligt rekommendationsbrev i takt med att du hjälper fler elever.

Så ansöker du till jobbet

Är du intresserad av att ett riktigt roligt och givande extrajobb har du hittat helt rätt! För att sätta igång med din ansökan kan du besöka SmartStudies hemsida. Där finns det sedan en sektion som heter “jobb” i toppmenyn. Klicka där och skicka in din ansökan redan nu! Vill du veta mer om tjänsten som studiecoach kan du istället ringa direkt till 0775 – 88 08 15.