Tekniska problem på hemsidan

På grund av ett tekniskt problem går det för närvarande inte att logga in på hemsidan via LiU-ID inloggningar. Hemsidans resterande funktioner som till exempel webshoppen är fortfarande i bruk, men det går till exempel inte att se sin orderhistorik. Felet undersöks tills vidare.

Ifall ni behöver använda funktioner som kräver inloggning, mejla webmaster@maskinteknologsektionen.se

In English:

Due to technical issues the ability to log in to the website using LiU-ID has been disabled. The website’s remaining functions including the webshop are still available, but the ability to view order histories is not functioning. The problem is being examined moving forward.

If you need to use parts of the website that require login, please email webmaster@maskinteknologsektionen.se