Sök till Maskinsektionen!

Vad kul att du är intresserad av någon av de programmen som finns på Maskinteknologsektionen i Linköping! Längre ned på sidan hittar du information om studentlivet, hur det är att leta bostad och annat smått och gott. Information om programmen och vilka kurser som ingår hittar du på länkarna nedan. Är det något annat du undrar är det bara att maila mafu@maskinteknologsektionen.se så svarar vi så snart vi kan!


Våra program

Design och Produktutveckling

Civilingenjör i design och produktutveckling utformar framtidens produkter och tjänster. Som produktutvecklare arbetar du kreativt och bidrar till hållbara lösningar.

Maskinteknik

Ingenjör i maskinteknik är en internationellt konkurrenskraftig utbildning där digitala verktyg för produktframtagning används tidigt. Utbildningen har starka band till både forskning och företag.

Energi-miljö och management

Programmet energi-miljö-management är unikt för Linköping och ger kunskaper som bidrar till en bättre och mer hållbar värld. Utbildningen är specialiserad inom miljötänkande och management.

Studentliv

Vad innebär studentlivet? Vad gör man? Läs mer om vad sittningar och gyckel är samt vad du kan göra som student!

Skaffa boende

Är du inte från Linköping? Oroa dig inte, det finns flera sätt att hitta boende för dig under dina studier. Läs om våra tips här!

År för år på utbildningen

(Den här delen är under uppbyggnad - Mer info kommer)

Intervjuer med studenter

Läs om olika studenter och deras uppfattningar om studentlivet samt de olika utbildningarna!

Antal studenter på Maskinteknologsektionen

0
Bli en del av oss!