Sektionsbilen Manuél

Bokning av sektionsbilen 

På grund av rådande omständigheter påverkas möjligheterna att boka Manuél. För tillfället kan endast sektionsaktiva boka inventarier och bil till event. Bokning sker genom att välja datum och tid i kalendern nedan, det krävs att du är inloggad för att genomföra en bokning. Viktigt att fylla i namn, utskott, telefonnummer, mejl samt det event som bokningen avser.  

Vi öppnar upp bokningen för att underlätta möjligheterna till event som utskotten planerar att genomföra. Eftersom sektionen inte driver någon fysisk sektionsverksamhet för tillfället är det upp till Styret att se över varje bokning och avgöra ifall utlämning av nycklar/inventarier är möjlig. Bokningar som avser digitala event kräver att ni hör av er till respektive ansvarig Styretrepresentant för att se över ifall möjligheter till utlämning av nycklar är möjlig. För fysiska event är endast bokningen preliminär, att den skall genomföras förutsätter att restriktionerna förändras så att vi kan återgå till att hålla en fysisk verksamhet på campus. Viktigt att tänka på är att bokningen tyvärr inte kan garanteras till 100%, oavsett om det gäller digitala eller fysiska event. 

Tid och datum för nyckelutlämning och kontraktskrivning bestäms genom kommunikation med Styretrepresentant. Om du har några frågor angående bilen eller bokningarna är du välkommen att kontakta Intendenten. 

INFORMATION OM BILEN

  • Bilen är utrustad med dragkrok och maximal dragvikt är 1 ton
  • Bilen tankas med blyfri 95 (bensin)
  • Bilen står på parkeringsplats nr 121, på parkeringen vid A-huset precis innan rödljusen mot golfklubben.
  • Här kan du läsa KONTRAKTET för uthyrning av bilen!

Intendent

Erica Dellien, 0725144828

intendent@maskinteknologsektionen.se

Bilansvarig

Max Idermark

Undrar du över någonting? Hör av dig till: vaktu@maskinteknologsektionen.se