Uteliv

Kårhus

I Linköping finns det många ställen för en student att hänga eller vara på. I Linköping finns det 4 stycken Kårhus som bedrivs av Kårservice som ägs av de tre kårerna LinTek, StuFF och Consensus. I Norrköping finns kårhuset Trappan.

 

Kårallen – Kårallen är det givna stället på Campus Valla, här finns Baljan <3, sektions- och föreningsrum, studentplatser, microrum och på kvällarna är det här man kan festa om man känner för det.

HG  – Ryds Herrgård är beläget i Ryd och där kan man äta god mat och dricka något uppfriskande. Här arrangeras sittningar och fester på kvällarna och på dagtid kan man också studera på HG!  Tyvärr är HG under renovering fram till hösten 2018.  🙁

KK  – Kårhuset Kollektivet finns nere i stan, på Ågatan 55. Här anordnas stora och små sittningar och fester. På KK kan man också avnjuta god mat och dryck. På dagarna kan man också plugga på KK.

Örat – Örat är kårhuset på Campus US. Här kanske vi Maskinare aldrig kommer att vara, så ett tips kan vara att dra dit på en utflykt någon dag när det är lite glest i schemat! Här finns Café Örat (som Baljan fast ändå inte), studieplatser och festlokaler.

Trappan – Trappan är Kårhuset i Norrköping. Här kan man plugga, dricka kaffe (självservering som är gratis, what??) och andra goda drycker. Varför inte ta en utflykt hit en dag (för gratis kaffe) när schemat är helt tomt eller byte av studiemiljö, kom ihåg campusbussen är gratis!

 

Andra najsiga studentställen:

Flamman Pub&Disco  – Flamman är en studenkrog som ligger i Gottfridsberg i bostadsområdet Flamman (obvs). Här bjuds det på goda burgare, studentvänliga priser och bra stämning!

VilleValla Pub – VilleValla Pub hittar man i Irrblosset, där deras specialitet ligger på öl från när och fjärran. Här kan man äta god mat, testa på olika sorters öl och spela massor av brädspel!