För företag


Vill ditt företag komma i kontakt med våra studenter? Nedan listas vilka möjligheter som finns.

 

Vilka är våra studenter? Maskinteknologsektionen representeras av ca 1 300 studenter som studerar något av våra 7 program och är därmed en av de största sektionerna på tekniska fakulteten. De tre civilingenjörsprogrammen som vi har är Maskinteknik, Design och Produkturveckling och Energi-Miljö-Management. Utöver de finns det fyra fristående masterprogram. Alla våra program ger en bred grund och studenterna lär sig att jobba i grupp, kommunivera och realisera produkter/tjänster. Varje år väljer över 200 studenter att engagera sig ideellt i sektionen för att förbättra universitetstiden för studenterna. En del av dessa studenter jobbar mot näringslivet för att studenterna ska få möjlighet att få en inblick i livet efter studierna samt att ert företag ska få se vilka våra studenter är. Så vill ni få möjlighet att synas för och träffa våra studenter, era potentiella framtida kollegor, kontakta oss på någon av adresserna nedan.


Marknadsföring

Vi har flera marknadsföringsmöjligheter att erbjuda på vår sektion. Genom att marknadsföra er via våra kanaler når ni ut direkt till våra studenter. 

Låter det intressant kontakta naru@maskinteknologsektionen.se


Näringslivsutskottet, NärU

Maskinteknologsektionens näringslivsutskott är länken mellan näringslivet och studenterna. Utskottet arbetar med att föra studenterna närmare näringslivet, samt upprätthålla kontakten med näringslivet genom att arrangera olika evenemang med företag. Är ni intresserade av att inleda ett samarbete med maskinteknologsektionen kontakta näringslivsutskottet.

Vi erbjuder följande:

Lunchföreläsning Kvällsevent Studiebesök Annonsering

Kontakta: naru@maskinteknologsektionen.se

Naru-logga.png


Caseutskottet, M-CASE

M-Case erbjuder företag möjligheten att få närmare kontakt med studenter genom att anordna case-event, där studenter och företaget möts för att lösa ett case kopplat till företagets verksamhet.

Vi erbjuder följande:

Case-event

Kontakta: foretag.mcase@maskinteknologsektionen.se

M-Case.png

Yrkes- och arbetsmarknadsdagen, M-YRAN

M-YRAN är Maskinteknologsektionens egna yrkes- och arbetsmarknadsdag och har som mål att den ska ha en intim och personlig atmosfär. Alla företag som deltar på M-YRAN erbjuds en möjlighet att träffa engagerade maskinteknologstudenter och skapa nya kontakter för framtiden. Utöver mässan på dagen ingår även ett mingelevent på kvällen samt möjligheten att hålla i och delta på flera events både innan och under mässdagen.

Vi erbjuder följande:

Lunchföreläsning Kvällsevent Monter Annonsering  Kontaktsamtal

Kontakta: projektledare@m-yran.se

Hemsida: http://m-yran.se/

m-yran.png

SweCAD

SweCAD är en mötesplats för företag, studenter och universitetsanställda med syftet att utbyta kunskaper och erfarenheter inom CAD och andra grafiska datorverktyg. Inspirationsdagen äger rum på Linköpings universitet och årets tema är Framtidens 3D-visualisering. Datum för inspirationsdagen är 5:e februari 2019.

Vi erbjuder följande:

Kunskapsutbyte med andra kunniga inom området

Kontakta: event.naru@maskinteknologsektionen.se

swecad_logo.png

Tjejförening, EMMA

Genom samarbeten med EMMA riktar ni er till de kvinnliga sektionsmedlemmarna. EMMA anordnar näringslivsevent med företag men syns även vid många andra tillställningar.

Vi erbjuder följande:

Studiebesök Kvällsevent Annonsering

Kontakta: naringsliv.emma@maskinteknologsektionen.se

emma.jpg

Festmaskineriet, FM

FM arrangerar fester för hela universitetet. I samband med FM:s evenemang finns flera möjligheter till exponering av ert företag för såväl maskinteknologstudenter som för hela universitetet.

Vi erbjuder följande:

Annonsering Exponering på hela universitet

Kontakta: naringsliv@festmaskineriet.com

fm.png

Phadderi, MPiRE

MPiRE planerar och genomför mottagningen av nyantagna maskinteknologstudenter under de två första veckorna på höstterminen. Mottagningen erbjuder ert företag en unik möjlighet att synas för de ca. 300 nyantagna studenterna och är ett utmärkt tillfälle för er att bygga upp en ny kundkundkrets eller rekrytera framtida arbetskraft.

Vi erbjuder följande:

Annonsering Event Exponering på hela universitet

Kontakta: naringsliv.mpire@maskinteknologsektionen.se

MPiRE_logga.png

 

Näringslivsansvarig

Har ni frågor kring näringslivsaktiviteterna på sektionen är ni varmt välkomna att kontakta näringslivsansvarig: nara@maskinteknologsektionen.se

Rebeckafb.jpg