Gör skillnad – extrajobba med läxhjälp hos Allakando

Nästan var femte elev lämnar grundskolan utan tillräckliga betyg för att börja på gymnasiet. Du kan vara med och förändra detta. Bli privatlärare på Allakando och få ett meriterande och välbetalt arbete vid sidan av dina studier och gör ett positivt avtryck i en ung människas liv.

Nästan var femte elev lämnar grundskolan utan tillräckliga betyg. Alla kan mer än de tror – men tyvärr ges inte alla elever rätt verktyg för att kunna bli behöriga till gymnasiet. Där kommer du in i bilden. Du kan göra skillnad.

Allakando söker dig som vill ha ett meriterande och välbetalt arbete vid sidan av dina studier. Som privatlärare är din uppgift att undervisa elever i grundskolan och gymnasiet, i ämnen som du har goda kunskaper i. Det handlar lika mycket om att lära ut studieteknik, som att förmedla ämneskunskaper och att motivera sin elev.

Du behöver inte ha ett långt CV för att kunna arbeta som privatlärare. Det viktigaste är att du vill hjälpa andra människor och att du är kunnig i de ämnen du ska undervisa. Du måste också ha en god förmåga att kommunicera på svenska, i både tal och skrift.

Vi förväntar oss inte att du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med undervisning och lärande tidigare. Oroa dig inte Allakando utbildar alla nya privatlärare och ger de verktygen för att bli riktigt skickliga pedagoger.

Arbetet som privatlärare passar särskilt bra för dig som studerar på högskola/universitet. Då har du möjlighet att arbeta med privatundervisning i alla åldrar. Men du har även möjlighet att bli privatlärare hos Allakando om du läser på gymnasiet – då får du undervisa elever som är yngre än dig själv.

Det är fullt möjligt att kombinera rollen som privatlärare hos Allakando med studier och ett rikt privatliv.  Du förväntas arbeta minst 4 timmar i veckan – men det finns även möjlighet att arbeta mer än det. Tillsammans kommer vi överens om ett upplägg som passar dig.

Lönen är bra och konkurrenskraftig. Det finns dessutom goda möjligheter att utvecklas på företaget – du kan bli senior privatlärare – men du kan också börja arbeta på Allakandos huvudkontor.

Du har möjligheten att göra skillnad. Verklig skillnad. Både för dig själv och för andra. Sök arbetet som privatlärare hos Allakando

Allakando-blogg-1.png