Kallelse MTS Vårmöte 2019

vårmöte_header-02.jpg

Varmt välkommen till MTS Vårmöte 2019!

När: 3/4-19 17:30
Var: C1 
Hur: Maskinigt 
Glöm inte att läsa igenom handlingarna innan mötet ❤ 
 
Härmed bjuds du in till Maskinteknologsektionens sektionsmöte, våren 2019. 
Sektionsmötet är ett ypperligt tillfälle för dig som medlem att få en inblick i hur vår sektion fungerar och vad som händer samt en gyllene chans att få tycka till! 
Vi ska tillsammans fatta beslut kring nästkommande verksamhetsår och rösta in nya förtroendevalda, kul! 
 
Motförslag: Vill du kandidera till en post görs detta genom att maila valberedningen senast tre läsdagar innan mötet. Detta görs till: valordf@maskinteknologsektionen.se 
Motioner: Tyck till! Vill du skicka in en motion gör du det senast 26/3 17:00 för att den ska hinna behandlas innan mötet. 
 
Lite kul info kommer här nedan 
Inför vårmötet har vi i Styret tillsammans med vårt strategiska utskott StrateKo tittat lite vad vi kan göra för att förbättra våra sektionsmöten. 
Vi vill trycka på att läsa handlingarna innan mötet så att du som kommer är förberedd på vad som kommer att tas upp på mötet. 
Rapporter och meddelanden har tidigare behandlats på själva mötet, denna gång har vi valt att lägga detta i handlingarna så att du i lugn och ro kan kika på vad vi arbetat med sen sist, självklart kommer det finnas tillfälle att ställa frågor om några skulle dyka upp. 
Eventuella motioner kommer presenteras mer översiktligt på mötet istället för att de ska läsas innantill (ännu en anledning att läsa handlingarna). 

 

För att ha rösträtt på mötet krävs att du är medlem i MTS. Du blir medlem genom att logga in på hemsidan!

 
Håll utkik på facebook (efter tenta-p) för information kring anmälan för att få (GRATIS?!) mat på mötet. 
 

www.khostisburkar.se/nyttiga-burkar:

 
Lycka till på tenta-p alla, så ses vi den tredje april!