Studera utomlands som Freemover - Lunchföreläsning med Blueberry

Bluberry_FB_foto.jpg
 
Är du sugen på att studera utomlands som Freemover? Missa då inte vår lunchföreläsning tillsammans med Blueberry College & Universitet där du kommer få höra mer om alla spännande möjligheter!
 
Den 8 November kommer Blueberry till Linköpings Universitet för att informera oss studenter om vad det innebär att studera utomlands som Freemover. De kommer att föreläsa om hur man går tillväga för att komma iväg på utbytesstudier, hur det fungerar med exempelvis CSN och visum samt vad skillnaden är mot att åka via skolan. De kommer presentera olika universitet som passar er som studerar vid M-Sektionen, TBI-sektionen och Y-Sektionen. Oavsett om du är intresserad av ett högt rankat universitet som Columbia University och University of California Berkeley eller en skola på en paradisö som Hawaii och Borneo så har Blueberry riktigt bra alternativ!
 
Blueberry College & Universitet representerar universitet över hela världen och hjälper studenter kostnadsfritt med rådgivning, ansökning, visum och CSN med mera. Alla de som arbetar på Blueberry har själva studerat utomlands och Steven som håller föreläsningen har själv studerat sin utbildning på LIU och tog då hjälp av Blueberry för sin utlandstermin.
 
Denna föreläsning bjuder vi även på lunch från Subway för de 60 första som anmäler sig till eventet.
 
Datum: 2018-11-08
Tid: 12.15-13.00
Plats: C1
Anmäl dig här! (Länken är endast för maten, om man missar att anmäla sig så kan man fortfarande dyka upp med sin matlåda).