Tyck till om LiU/sektionen

Lämna åsikter om kurser, hållbarhet och studiemiljö

Har du gått runt och funderat på varför det inte källsorteras efter en lunchföreläsning? Kanske har du ett tips på hur en kurs eller din utbildning kan utvecklas? Har du åsikter om din studiemiljö? Då kan du kontakta oss i HållUt och M-UtU via vårt gemensamma formulär. Gäller det utbildning och kurser vidarebefordras det till utbildningsutskottet M-UtU. Allt som rör hållbarhet, jämlikhet och studiemiljö vidarebefodras till hållbarhetsutskottet HållUt. Väljer du att fylla i din mail i formuläret lovar vi att återkomma när vi börjat jobba med ditt ärende, men du kan också fylla i formuläret anonymt.

Om du upplever att du blivit utsatt för kränkningar eller mår psykiskt dåligt kan du använda formuläret för att kontakta AMO (sektionens arbetsmiljöombud) anonymt. Vill du ha en dialog med AMO är det bäst att mejla dem. AMO finns här för dig!

Kontakta oss via formuläret HÄR!
Maila gärna HållUt på hallut@maskinteknologsektionen.se eller M-UtU på mutu@maskinteknologsektionen.se.
Maila gärna sektionens arbetsmiljöombud på amo@maskinteknologsektionen.se. De har tystnadsplikt. 

Lämna åsikter om sektionen

Lämna åsikter om sektionen

Har du ett bra förslag på hur sektionen kan bli bättre? Eller kanske har du en idé om vad sektionen bör förändra eller tycker du sektionen saknar något? Det kan beröra sektionsrummen, utskotten, funktioner eller varför inte input om hemsidan eller Styrets arbete?
Inga tankar är för långsökta! Vi ser fram emot din åsikt.
Lämna dina åsikter till sektionens styrelse HÄR!

Felanmälan till LiU

Är det något fel på lokalerna på LiU? Lämna in felanmälan HÄR!